25 Dec kl. 18.18

fint

 
 
några bilder som jag själv har tagit och är nöjd med!
Postat i kategorin: Allmänt
22 Dec kl. 10.53

slut på ork

Okej min ork är helt borta, att motgångar ska vara så himla jobbigt det trodde jag inte. Tänker inte gå tillbaka till en skola där man blev nertryckt  helt av en lärare, aja skitsamma sånt är väl livet kanske
 
Postat i kategorin: Allmänt
18 Dec kl. 13.56

jullov

Gjorde mitt sista prov idag,sa hejdå till alla i klassen, lämnade in datorn,lämnade in taggen kramade om dom flesta. Nu är det jullov och snart julafton ,snart ett nytt år ett nytt år då man flyttar.
 
Postat i kategorin: Allmänt
13 Dec kl. 11.47

kan inte tänka klart

Har så mycket tankar som snurrar runt i huvudet hela tiden, överanalyserar allt och tänker igenom allt så himla noga.Mycket i skolan, pressen från en lärare då han bara trycker ner en, och man känner sig mera värdelös än någonsin, och då blir det automatiskt att man känner sig dålig i allt, man har ingen ork att försöka för man får höra av den läraren i slutänden iallafall att man är dålig och att man inte alls är bra, man känner att det tar på psyket och man tillslut inte alls mår  bra av att få höra det hela tiden.Att man efter dom lektioner så man har den läraren går hem o gråter för man känner så värdelös och otillräcklig. Känner mig bara så dålig och det har satt sig och det är  lärarens fel.
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
11 Dec kl. 18.40

stress,skolpress,krav

Hade en redovisning i samhällen idag om just stress och press och krav från alla håll o kanter, att fler och fler ungdomar mår dåligt, att fler och fler ungdomar skiter snart i skolan eller att resultaten sjunker hela tiden.
Att stress är ett stort samhällsproblem i samhället på bland vuxna och ungdomar men det har ökat mera bland ungdomar.Vi ska se ut på ett visst sätt man ska hinna träna man ska hinna med skolan man ska hinna med allt men man räcker inte till man känner sig helt enkelt otillräcklig.
I slutet av redovisiningen skulle det leda till en disskution i klassen och det kan man säga att det gjorde, vi fick ur oss allt som man går o bär på, våran redovisning tog hela passet, men läraren förstod och blev nog lite ledsen när hon insåg att vi mådde som vi gjorde att man måste göra något.
 
 
 
Postat i kategorin: Allmänt